Ellen Wilms

Webshopbeheerder (Dreamland): ”Het proactief aantonen van de performantie op basis van Google Analytics reporting maakt de samenwerking erg aangenaam. Promobutler is het enige platform dat de performantie steeds aantoont met Google Analytics cijfers en UTM’s”

Henk Wackenier

Zaakvoerder (O&O): ”Ik vind dat bij Netmedia superintelligente vrouwen werken die mij wegwijs maken. Ze zijn steeds bereid samen te werken met onze andere partners, zolang het maar ten goede is voor ons als klant. Ook wanneer we een vraag hebben worden we direct geholpen. Dit alles maakt de samenwerking efficiënt voor mij.”

Joachim Van Durme

Marketing Manager (DEBA): ”De samenwerking met Netmedia verloopt zeer vlot. Ik kan steeds rekenen op een snel antwoord en goede ondersteuning. Ook de communicatie tussen Netmedia, mezelf en ons bureau verloopt heel vlot. Ik vind het persoonlijk ook heel fijn dat Netmedia-Europe zelf langskomt om de resultaten samen te bekijken en bespreken. Kortom, het is […]

Julie van Eeckhout

Webshopbeheerder (Dreamland): ”We worden het meest gelukkig van de ondersteuning die Netmedia-Europe biedt via de back-office. We zijn steeds snel geholpen met onze vragen.”

Kathleen Claeskens

Online Marketing (ToyChamp): ”Trots dat we de eerste speelgoedwinkel zijn met dynamische prijzen. Bedankt ook aan het Netmedia team!”

Joost Peeters

Online Marketing (Gamma): ”Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Netmedia-Europe. Alles wordt nauw opgevolgd en ze komen steeds persoonlijk langs met onze veelbelovende resultaten. PromoButler is een platform dat steeds blijft innoveren en inversteert in relevantie.”